Senki sem menthető meg, hogy
vissza ne keményedjen gyémánttá.
Égő trágyaföldön megy át,
szemhéját elveszti, mint
koldustarisznyát,
akkor a kerubok lehajtják
fejüket. tekintete előtt.
Némasága jégtömb lesz
Isten kezében,
akinek jóakarata -lehet-
túlárad hiábavaló
mindentudásán.