csalodány
Igen sikerült na látod
Azt hitted pattogok csak
Vaduló agyatlan szuka
Nem mondtam még?-van barátom.
A csajod?Igen, tudok róla
Macskaszar fagyott a hóba
Tegnap mint ki jól végezte
Csaknem megronthattál volna
Köptem de csak próbálkoztam
A nisszanban maradt a szagom
Én hülye csókolni akartam
Pall-Mal nyaltam kisangyalom
Szép szűz szád még nem fogadott
Sírtam fáknak pesti palán
"Kösz cigit se,nemhogy piát!"
Kívánni kezdlek kényes aranyom..
Cukin tipegek,sötét parkoló
Rám szól erre:Nosza emeljed!
Mivan édes?!-A szoknyádat igen!
Krisztus,itt a vég.Bájosan mosolygó...
Novemberi fenyves, csendben zúgó bazsaj
A parkoló adj' Isten totálisan üres
Ne már babám!Az utókornak fotókat?!
Sajna nem fog menni, a jobb lator süket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.