laci
Kirámolt szűk lyuk
Itt hagytál
Hogy a függöny se rezdül
Cseresznye, vér, látomáshatár
Az egyesült szívek szegletén
Mint kolduló véreb
Érzékcsalódás buborékos vízében.
A talpaspohár szélének
Feszülve,merülő fejjel
És nedves ajakkal énekel
Pezsgőd mélyéről egy szirén.
Mikor lopva kihalászod
Csak egy pillantást vetni rá
Képzettársítás vagy szőke csalás
Az erjedő hús szaga megcsap
Olvadás.
Körkörösen izzó lila harapás
Csak:minden gyomromból kiszorongatott hang.
Habzóbor néma tengeréből
Kiszáradt angyal ingázik feléd.
Míg ki nem iszod az utolsó cseppig.
Míg nem érzed hogy elég.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.