Megzavarni a szunnyadó békét,
Éjjeli szellő járja a házat
Szétszórva mezők illatát.
Alszik a fal felé forduló hűség,
Míg kilincsen ül a nyugtalanság.
Indulni kell. Biztosan megtalállak,
Bár nem tudom, pontosan merre.
Egyszerű lesz ez az út: szemeid hívnak
Csak a kapun ki, s a világgal szembe.