A Nap nem süt egyformán,
a hold nem mutat utat
az éjben menekülő lány a pszichopata gyilkos
karjaiban,
a miniszterelnöki nyilatkozat a múlt heti újságban
a jobb oldalon,
a próféta hírekbe takarózna egy padon
a város közepén,
s a kereszt a koponya helyen gyökeret verne,
ha öntözné valaki.