két hónapja nem nagyon volt kedvem mit leírni
nem mintha semmi se történt volna de taszított
foglalkozni vele. igazából meg se próbáltam és
egy percig nem bántam a dolgot. a mai napig nem
bánom még ha a legjobbak akkor fakadoztak volna
sem mert nem akaródzott sehogyan sem írni