a pofon már csak
cirógatás
az arcodra torzult indulat
az áldozatig megtett
pár lépés
volt a verés
megbántad mindig
bocsánatot kunyeráltál
mit tehettem
gyereklelkem kisiklott
kisvagonját hüppögve
visszaügyeskedtem
mozdonyodra
és döcögtem utánad
hűségesen a következő
kanyarig