Tudok szakítani.
Éppen akkora erővel
rántom meg a zacskót,
és épp olyan gyorsan,
amennyire muszáj.
Szakasztott másod?
Te néha hónapokig,
évekig is ráncigálod.
Emlékszel nagyira...
Azt hiszem több időt
kéne egymásra...tudod
teázgatnánk, gyakorolnánk
ráhangolódnánk a mozdulatra.
Nem, nem miattad.
Ha a rolniban én jövök,
nem szeretnék tépelődni
szakadatlanul.