Idegenvezetés
Nem nehéz, tele van nyomokkal.
Követed őket, jössz tovább, még,
így, szépen lassan lépdelve.
Észre veszed majd ha oldalt pillantasz.
Érintetlen fehérség. Szűz hó.
Izgat a rendből kikormányozni vágyó örök engedetlenség, de nem mész tovább.
A te utad erre vezet.
Engedd át magad, mást úgysem tehetsz.
Úgy, úgy, erre. Egyenesen át. Szabott út.
Van eleje és van vége. Tart egy darabig,
aztán elenged. Ez éppen itt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.