Kicsinyek ís nagyobbak kõtemínymûvíszetben való megokosodására
Kő tövibe ül a kőtő. Kőt.
Osztán viszi amit kőtött
a kőteménybíráho.
Szóva kőtő úr, nem rossz,
de még suvickolja hátha,
kigyöngyű belűle a kosz.
A kőtő suvickót, suvickót.
Ezredjíre is úrasuvickóta.
De a versbű a gyöngy csak
nem akarodott előgurigálni.
Oszt amikó az 1001. nap es
fékőt, a kötő bédobta versit
az árnyíkszíkbe, utánapökött
legurút a dombódalon oszt
eginyesen belecsobolyodott
a tengirbe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.