most értem ide
ahol idegen még a markolt hús is
most kéne látnom
valamit
lábam fölemelve
elemezni
a redők közé szorult
kavicsokat
miről mesélnek
de nincs időm hallgatni
-úgy sem érteném-
lépnem kell tovább
most kell lépnem
de hova
hová tartanak
merre visznek mozdulataim
most kellene tudnom