Hiába valóság
A képen fürge tank hernyózik át
amíg tiédet harcba zümmögöd
múlttá fröccsen lakóstul platty a ház
gyerekszobában vár az ágy mögött
Tört ágytetem alatt macit keres
kezed nyomán most gombra jár a lét
romok közt botló kormos kis gyerek
derék hadtested ave-t int feléd
Elengedted, csak nézed mint forog
nagy tank, kis tank a vas és mű anyag
fiad szemében tükrön láthatod
örök szent káoszod, magad, magad
A képen most új szer, fehér mosás
Elemcsere, had úrhoz új fohász
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.