A pokol szentélyében jártam
mindenütt magamat találtam
nem voltam én, nem voltatok ti
csak hömpölygött az a valami
közöttünk és bennünk.
Húzott be a fénybe
húzott be a sárba
a fényes mocsárba
sárgafejű bába
- lepke a fénykörbe -
a másik világba.
Táncolva születtünk
hangos volt a lelkünk
óriás Amőbává lettünk
ritmusra hullámzott a testünk.