Minél durvábban, annál hevesebben.
Minél dühösebben, annál kedvesebben.
Mindig.
Ha hűvösen, akkor forrón.
Ha langyosan, akkor olcsón.
Hogyha kicsit, akkor nagyon;
De ha folyton, akkor pofon
Találom.
Nem akarok összetörni
Kell hogy dobáljon valaki
Ragasztva is lehet élni
Mindig vissza fogok térni.