Ima
elkapartam a sebemet
csípésem meg elvakartam
bekötöztem sebecskémet
csípésem is kenőcsöztem
így akartam, hát így legyen
így akartam, hát így legyen
elkergettem a szerelmem
magamat meg behergeltem
feláldoztam szerelmemet
magamat is elátkoztam
megátkoztam a szerelmem
magamat meg feloldoztam
eltemettem szerelmemet
magamat is mellé tettem
elsirattam a szerelmem
magamat meg elringattam
elaltattam szerelmemet
magamat is eltakartam
így akartam, hát így legyen
így akartam, hát így legyen
elkapartam a sebemet
csípésem meg elvakartam
bekötöztem sebecskémet
csípésem is kenőcsöztem
nyitva tartom a szememet
csípőmet meg csavargatom
rebegtetem szemecskémet
csípőmet is tekergetem
így akartam, hát így legyen
így akartam, hát így legyen
így akartam, hát így legyen
így legyen
így legyen
így legyen
ámen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.