T-bolygó
kérdések
válaszfalak
fal válaszok
kérések
kérészek
kérész kereszt
mártózatos irtózás
…..
jehova nem tartozok
felekezet, felebarát, feleség
mind fél
….
csak az ölelés, csak az ölés
elég
egész
egészséges
….
húrt feszít
híjamon a vágy
nő az ellenállás
nő a feszültség
ohm törvénye
védikus villanyszerelés
….
felfakad
koponyahegyből
feszültségforrás
szomjam ontom
rámtövisedik a test
golgotavirágot szedek
szeret, nem szeret..
kereszt rejtvény, belenézek
feszített víztükör
haszonmás, üdvtörpe
koporsót őrzés
deszkatológia
feszítünk büszkén
feszítünk szemlesütve
feszített tempóban
fesztelenül
mi
bolygó lakók
…..
meddig lehet szagtalanítani
az angyaltetemet odabenn?
…...
csík
elhúzta
terhes vagyok
magamat hordom
szívem alatt
veszélyeztetett
talán aranymetszés
talán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.