RÁ MERT
Rá-
fekszel a vízre a tenger alattad,
évmilliókra emlékszik a tested
véred a könnyed a sósvizü tenger
fekszel a vízben a víze tebenned
anyja csak egy van egy van a lénynek a
ritmus a hullám mi égig elérend
benne a gyermek ha élve ha holtan
emlék magadról a vízben a sóban
félted a mélyeket s magad is mély vagy
réteg a rétegnek nem üzen szóval
de ott az egészben mindenütt ott vagy
örökkön élesztnek mind a halottak
Mert
ritmus az élet és anyag és lélek
megmozdul a mély is a lassu hullám
táncol a tenger az arteriákban
idő van körözés nem elvonulás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.