belépek meztelenül
árnyékfény zubog rám
beszappanozom magam
megismeréssel, erős sörtéjű
csalódással minden pontot
alaposan végigdörzsölök,
lemosom magamról a
kefével fellazított illúziókat,
döngölőre állítom a zuhanyt,
veretem magam egy picit,
végül fényt és árnyékot
ritmusosan váltva szaunázok
huh
kész
lehaláltussoltam