Entrópia
A számítógépen egy led villog,
figyelve hallom a szívverésem,
a tv-ből zene hullámzik ütemesen,
tüdőm emelkedik és süllyed,
a lámpa időközönként sercen,
jobb lábam 16-odokat üt a padlón,
a falon minták, ilyen, olyan, ilyen..
2-3 másodperc gondolatok nélkül
fekszek, kelek, jövök, megyek
ütök, kopok, pam, pam, pam, pam
Talán a globális felmelegedés,
a termodinamika kérlelhetetlen
megpróbálunk a káoszra rímelni
szabad a csók, szabad a vers
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.