Vágykör
vágy sejlik, vágy hajnal
vágy virrad, vágy dallal
vágy zendül, vágy ének
vágy mélyén, vágy lélek
vágy lélek , vágy árnyán
vágy lebben, vágy szárnyán
vágy szárnyán, vágy kószál
vágy égből, vágy hó száll
vágy hó száll, vágy fordul
vágy téltől, vágy tompul
vágy tompul, vágy lankad
vágy szélén, vágy hallgat
vágy hallgat, vágy álom
vágy szunnyad, vágy vállon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.