Recept az üdvösséghez
Betérek én is egyszer, ha
nem közömbösít a vegyszer
mit bölcs korom kever, s
megszállok ott, hol a többi
megszállott lelkesül, lelke sül,
lelkes ül,(hú) jobb vagy balkéz felől,
felőlem, hátul vagy elől, lehet
bárhol, csak legyen, s mivel nincs
ingyenjegyem, mert hitelt nem ad
nekem, mint megannyi másnak,
kik szakértői a messiásnak,
hát fogom szerszámomat,
és vidám daccal csak ások,
addig addig ások, magam,
míg odaátról rámköszön
túloldalam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.