Magyar dal
Én nem új idők dalait hoztam,
csak magamat, aki vagyok,
s nincs új illat áldozatomban,
csak régi, súlyos magyar szagok.
Én nem megfelelni jöttem: versem
ha mond is valamit, kérdez:
és a választ meg nem várva, lelkem
rímekben olvad a Tiédhez.
Költő vagyok. Magyar, becsületes,
bűnös: imádom Nemzetem,
Hazámért rajongok. Közületek
egy vagyok, kiből több nem terem.
Bp,
18:14 2009.01.02.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.