### (szonett)
apám azt mondta hogy bennem hibás-
an él a sok fölösleges tudás
hogy nincs mit tenni tényleg fasz vagyok
nem élek és így nem tapasztalok
apám azt mondta nem tapadhat más rám
cipőnyomok mocsok s a sár a járdán
szórólap szélcibálta reszketek
éltem míg utcaseprő felszedett
szerintem most apám - de ritka - téved
vagyok papír kitépve lexikonból
(karibdiszig a kancelláriától)
kallódik persze elveszett egy élet
de félrerakják mindig újra újra
mert benne bújhat minden titkok kulcsa
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.