Éva ha jön
Éva ha jön ház befogad
kényszere lépre ha csal
elkeni zajt városi zajt
hullámzó unt dereka
paplana zárt tengere hajt
kézbe ha vesz valamit
otthona én tág peremén
tartana hónapokig
izzad a fal hát kitakar
elkeni szép fenekén
csendje ha van adva ha van
én ki is ő ki is én
veszne belém tárva lehet
ajtó az ablak a ház
nyitva lehet tükre helyett
nyitva a szem megaláz
fogja magát tart kifeszít
tüntet a test meg a kéz
szárad a száj sütne a nap
kéz melege mit akar
romlana már bármi akár
azt se tudom hova visz
festi magát felveszi még
unt szerető szerepét
felveszi ing menne hamar
bárhova néz oda én
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.