mi mindent felejtettem el
mi mindent felejtettem el
téged megszokni felsorolni ezt azt hozni kidobni
kitüntetni reggelente bebújni ágymelegbe
mi mindent felejtettem el
megvárni téged tudni érkezésed
hamarabb érkezni listát készíteni
hallgatni lépéseid megtörni hallgatásod
mi mindent felejtettem el
hozni italt felvenni kabátot lerúgni cipőmet
nyomaid eltüntetni hajnalban elmenni tőled
támaszkodni hátadon lecsúszni gerinceden
megszámolni csigolyáid hallgatni dobogásod
ajtót bezárni lámpát gyújtani nyarat kivárni
mi mindent felejtettem el
elvinni télen nyáron víz alá merülni
combod közt hagyni fejem elkísérni kikerülni
víz alatt zöldeskéket vonatablakon át nézni
maszatos vidéket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.