Hová tűntetek, ó, elégikus fohászok.
Most csak úgy tűntök, mintha - de persze mégse
már szökésetek is kevesebb, mint az emlék.
Hát kussoljak, ha nem elég az als ob
hiába tüntetek tűre szúrt életemmel?
A nagy tét elveszett.
A nagy Té-t elvesztettem. Csak ülök Tétlenül
és tétlenül, mert ki vagy mi után a fohász
miután nincs kihez sem?