Mikor hajamnál fogva verted a fejem
a konyha falába - akkor visszaütöttem
és elrohantam. Ki a lakásból, a gyerekkorból,
az életből, amit széttörtünk körülöttem.
Sosem hittük volna, ugye, hogy hamarosan
látok még rettegést a szemeidben, a rumos
ködök mögül úgy markolászni utánam. Sír-ni:
a karomban haltál meg - hát nem humoros?