Szeretni itt
A Halál él körülöttünk,
ez a biztos jöttű Kedves:
mért sirassam azt,
ki látott sok tavaszt,
hiszen élni halni jöttünk.
Önsajnálat veszteségünk:
nászába mást hítt a Kedves,
s hitünk nem vigasz?
Nem fáj, nem riaszt
a Halál, hisz együtt élünk.
Dajkált, mikor megfogantunk,
anyánk méhétől hű Kedves.
Hát el ne késsetek,
úgy szeressetek!
Örök némaság a hantunk.
Bp,
2008.12.24.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.