Csak magamtól vagyok képes
elidegenedni. Hozzád kétségek
nélkül fordulnék. Vagyis rohannék,
modus mindegy- mégse: legyen
egyszerre csöndesedő, kitartott,
életnyi múlt a jelen közben.
Lógasd magad a fára, ragyogd
vissza a fényeket, törékeny,
lágy, lomha édes, ha már ott
a madzag, no meg a csomagolás.
Ma mindennek szent a vége.