rutinból ismét (vagy szerelembõl még egyszer)
emlékeink összefutottak szombat este
(a távolsággal – gondoltam – magamtól védlek)
szombaton összefutottak emlékeink
emlékeink szombat este egymásra néztek
Hannám, szombaton arra gondoltam: de rég
(meg persze, hogy a „csak nézéstől” baj nem érhet)
összefutottunk mi is, nem történt egyéb
bár emlékeink zavartan egymásra léptek
én arra figyeltem fel, hogy egyikük reszket
aznap – érezted? – félszegen egymásra lestek
de, hogy ilyen prűdek lettek volna, ne hidd!
szombaton összefeküdtek emlékeink
és e szerelemből apró mocorgók lettek
(szóval, ha akarod, elölről és megint)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.