A mûvészet fenomenológiája
Persze, mindig is voltak vitáink, lásd
Platónt és Arisztotelészt, és ha érted,
hogy „mindig”, akkor úgy, értsd azt is,
hogy sosem lesznek végső válaszok.
Talán, ez lenne létünk hermeneutikája,
paradox definíciók halmaza, ha így van,
nem csoda, hogy megremeg a toll is,
hiszen nézz körül, volt akkor is, és van
ma is, ami fojtón körbelengi a művészetet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.