Utánzás
Ez csak utánzás
ahogy nézem a helyed
ahol 5 perce még ültél
belehelyezkedve hiányodba
csak másollak
génmanipulátor vagyok
emlékszem hogy fogtad a ceruzát
szorítottad a lehetőséget
az írás mindig jobban ment mint a beszéd
ujjaim egyre hasonlóbbak
tárgy nélkül is úgy görbülnek
mint a tieid
lépéseidet direkt hagytad itt
hogy nyomaidat lábamra húzzam
képtelenség
miközben a tükörben
még mindig kettőnk arcát próbálom különválasztani
ahogy azon a fényképen
a negatívba égtünk
úgy hív elő a 60 watt
törülközőbe temetkezem
még ez a legbiztosabb formája
a megoldásnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.