Negatív
Felkelsz
ágy elé tett lavór víz a reggel
belelépsz
nem kerülöd ki hogy lecsorogjon az álom
az ablak előtt állsz
függöny darab vagy
amit soha nem húznak el
összeszeded magad
az éjjel szétszórt alsóneműiddel együtt
a foltokat nézed
saját negatívod
a szennyes tartóban növekszik az anyag
az építésről ez jut eszedbe
meztelen lábadba rongyok harapnak
ezt képzeled
miközben mozdulatlan szádat nézed a tükörben
pocsolyába hajított kenyérdarab
éhes vagy
a gyomrodra gondolsz
mennyivel kényesebb nálad
már rég nem akarsz vele együtt élni
lassan megtanulod az erőszakot
hozzá szoksz ahogy a perverzióhoz
húst eszel
kitömöd vele a tested
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.