Gondatlanságból elkövetett nemi erõszak
Számos nőköltő elhozta testét
- Sokuk még fél lábon is jobbat ír –
Mégis én uraltam ezt az estét,
Úgy csurgott belőlem a szexepil.
Nem tűnt fel akkor, csak így, utólag,
Hogyan fogdosták combom félszegen,
Vagy dörgölőztek hozzám futólag –
Csak kacagtam bájosan, részegen.
Észre sem vettem, hogy szórtam szerte
Libidóm a gyanútlan teremben,
De mert kihasználni egy se merte,
Így elmentem, minden értelemben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.