Derengés
Hajnali ájulat, falnak dőlve
Keresem helyemet
Fertőző mosolyod retinám őrzi
Módosítom genetikai programom
Bemenő adataim feldolgozom, az
Outputot tesztelem,
Nyitva felejtett ablakaim bezárom
Módosulásaim rögzülnek
Tántorgó kábulat, táguló
Pupillákban kutatlak
Tüzet kérő járókelők lehelete,
Elhaladó ismeretlenek egyenlete,
Arcomba csapódó fények elhajlása,
Gyengülő kezem tanácstalansága
Feldolgozásra vár
Poros kirakatokban tükröződik
Nyűtt kabátom
Dermesztő áhítat, szentek
Menetelését figyelem
Mérgező könnyek simogatása,
Földön heverők delejes álma,
Szájakból kiömlő párás levegő,
Táskával menekülő elkövető
Részemmé vált
Felemelem fejemet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.