És akkor magázni kezdtem a lányt.
Azt mondtam, szellemes régi szokás
hogy úgy teszünk, mintha mindig
először találkoznánk,
és így soha nem unjuk meg egymást,
de ő csak tegezett tovább. Nem csodálkoztam.
Azt mondta, nem vagyunk még ilyen
bizalmas viszonyban.