TESTI VERSEK
TESTI VERSEK
Beöltözzem én e nőbe,
húsra, szóra kedvet leljek,
testnek ünnepét találjam,
ne örvendjek a magánynak?
Öltözzem is, vetkezzem is,
cirógassam kedves fejit,
ne símogassa álmomat,
ne engedje szétjártomat!
Testemért – hozzád megyek,
nem tagadhatom a földet:
járáshoz csak-csak kell a láb is,
ős-szavakhoz, ki őszintét állít,
némaságra hús fecsegése,
örülni Origót, s ne csak véget.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.