Mentés (Ctrl+S)
A kép néha szétesik, mintha illetlen
részletek kitakarása lenne, pedig
csak a szalagot ették már meg ezerszer
mágneses terek. A mákos csíkok is
csak azért futnak át régi karácsonyfán,
kerti ebéden, balatoni nyaraláson,
mert elkopnak a színek, fények, ha már
százszor átszűrte pupillánk, s a szalagot
is meggyűrték sokszor fogaskerekek.
Csak egy videoszalag megvágatlan
régi képei : mosolyok és mozdulatok
megszakadt napok és elkopott órák
ellopott életünk - vörös és fekete -
kellene menteni már. merevlemezre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.