Kolduló
Tudom, sokat kérek, de még többet akarva:
az éhezőnek szót, csak ha ágról szakadna,
hogy az utolsó vándornak is lehessen lábnyoma,
amit követhessen Isten, és a koldusok sora,
hogy mindig legyen egy, ki éppen hazatérhet,
így majd holnap ő lesz, ki vendégül lát téged,
éhes szavaival Istenről csendben leszakadva,
mert az emberért cserébe a hallgatást is adja!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.