Ezt kidobtam tegnap - muszáj volt.
És már kívülről tudnám, hogy mi jön most.
De bánat csak volna..
Mert tegnap kedvem volt,
És én kidobtam az egész világot.
Ajjaj.. jajj de sáros.
Cipőm talpán az egész város.
A liftben szomszédommal pár szót váltunk:
- Te hol jártál?
Én csak levittem a szemetet, már muszáj volt.