A légy
Nem szoktam aludni délután, mert minek.
Már az óvodában is - csak a legyeket figyeltem.
Valamiért nagyon szeretik ám az embereket!
Te alszol – Ő rádszáll
talán még nevet is, én így képzelem..
Bevallom volt.
Megkínoztam egy-egy egyedet.
Mert egy légy ugye nem tudja mondani – ne tedd!
Van egy képregényem, arról szól nagy a légy kicsi az ember.
Na szóval képzelheted..
Címe: a légy bosszúja a kicsiken.
Nem csapom le a legyeket mikor fekszem,
és nem is alszik el a fejem most – csak figyel..
Légy zümmög a szobában, hogy minek?
Akkor ő sem kérdezte meg,
de lécci-lécci kicsi légy!
szépen kérlek – ne tedd..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.