ma találkoztunk az Alabárdosnál a napsütésben
zöld pulóverben mentél dolgozni élveztem a novemberi napot
éppen csak rám mosolyogtál alig vettelek észre
pedig mindig a bolt felé megyek ahol könyvekkel bent
vagy a kirakat mögött én meg kint munka nélkül
azt akarom te láss én meg direkt nem nézek arra
ha kinézel ahogy bámultuk ketten a napsütést húsz éve
a kirakaton át