akkor éjjel (tört akkord)
kék feszültségbe tört akkord az éj
sötét folyosók kékbársony csendjén
neszező meztelen lépteid
fekete csend
fényégette festett vászon. szempillád
szelíd rebbenése mögül rámnéz
kékszép pillantásod álomillatú
sebzett liliom
emléked teste rámhajol
érintés nélkül ölelés
magamra maradt képeim
jövő nélküli emlékeim rólad
arcomra símítják mosolyod
lázas fáradt hajléktalan álomtalan
forgolódó álmok ajkad íze
démoni nektár édes éden
nyakad ártatlan meztelenségét
melled meztelen ártatlanságát
könyörtelen viszi messze
az üres közelség nézlek
lelkemre tetovált lepkeszárnylebbenés
örök vágyakozás sebe vagy már nekem
éjbe nem mártózó időtlen este
egy emlékbordély szépséges teste
mozdulat nélkül az ég
csillagillat és kéj
mélyebbre
még még
édes
gyönyört izzadó kő az éj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.