e sehonnani szél
szétszórt égtájakra követ
mólókról lógatom le lábam
fejbe ver a napsugár is
megesznek a halak
madarak gyomrában szállok az égbe
mágneses erővonalakat követek
Afrikába s vissza
és ha pihenni utazol
egy giccses olasz naplemente alatt
fűszeres vacsorád is én leszek
- másodszorra is -
jól vagyok, mondom
ott vagyok mindenhol
de te sehova
sehova ne kövess