Segíts fel
ha látnál
hogy hányszor mondom el
suttogom magam elé
józanul
kérve
Téged
akivagyvalaholvalamiért
hogy én miért nem
miért nem mehetek
sem arrébb
sem el
a talapzat repedezik
kitöltjük a réseket
ugyanazzal ugyanazért
én nem értelek
ha minden csak gipsz
akkor miért gondolkodunk
hogy nem törik
nem szakadhat
ma és holnap sem
hát maradjon akkor szabad
minden ősszel vörös
aztán kegyetlenül szürke
ha látnál
hogy hányszor mondtam már le
hogy mennyire fáradtak a szemek
Te az égben
Segíts fel!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.