beleöregedünk idejekorán
ebbe az öncélú rohanásba
persze azt mondjuk egymásért
szedjük egyre sebesebben
a lábainkat és a levegőt
a házasságig pedig családot
nem csak szerelmet tanultunk
kiskorunkban mégis
elfogyasztunk mindent
amibe belekóstolunk est-
énként kávét iszunk és gyorsan
álmodunk hogy elhagyhassuk
mielőbb a kilöttyent múlt időket