Félelmetes denevéréj ne körözz felém!
Repedt arcot bőrruhában átváltoztatok én.
színes
természet
kendőben
avar
lány
simul
kitárva pompáját
őszhangot dédelget
szőlőfürtön
szája bucskázva
nevető
erdőben
százszínmosoly
fákkal ölelkezőn
lábát szégyenlősen zárja
szellő elől