németh gábort én megnéztem magamnak
a merlinben télen és magas - valamiért
a magas emberek távol állnak tőlem
mint kukorelly róla is azt hittem hogy
töpszli de nem szintén magas én kicsi vagyok
apa mindig azt mondta jóból kicsit adnak
ő se nőtt túl magasra