Jegesmedve
Fehér maci hideg helyen.
Ne melegítsd nem fázik meg.
Maci táncot jár a jégen,
Rárajzol egy kicsi szívet.
Halleves a maci étel,
Nem főzi meg nyersen éltet,
Hókristályt szór tetejére,
Mindenkinek ad belőle.
Olvadnak a fehér helyek,
Észak fénye sikít éjjel..
A jég a lényeg!
Nem értitek.
Maci neve rövidebb lesz..
Bent a meleg kint a hideg.
Ablakomon maci jele.
Nem lesz hideg meleg se lesz.
Mit mérjek a hőmérővel?
Maci topog merre menjek..
Kicsi szívünk veleremeg?
Levesünket mi főzzük meg,
Ha fekete lesz – ehetetlen..
Kanál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.