nem tudom ki félt jobban
akkor, éjszaka.
nekem nem volt hangom
te meg félrészegen
tapogattad a falakat,
hogy el ne tévedjünk.
idegenek voltunk,
egymásnak is.
(...)
és hiába ébredünk
néha még összebújva,
maradunk a végletekig kifosztott
egyszervolt szeretők.